השכרת מתנפחים בכפר סבא: יותר קפיצות, פחות סידורים.
מתנפחים וציוד לאירועים באיסוף עצמי מכפר סבא — בוחרים, מזמינים ונהנים.
בדגמים המתאימים.
איזה מתנפח מתאים לאירוע שלכם?
מתנפחים להשכרה
לכל המתנפחים היבשים למתנפחי המיםהמחיר ליום השכרה · סוף שבוע (שישי עד ראשון) במחיר של יום אחד
בוחרים, מזמינים, אוספים ונהנים
- 1
בוחרים ומזמינים
בוחרים מתקן לפי גיל הילדים והשטח, בודקים זמינות ומזמינים לתאריך שלכם.
- 2
אוספים בקלות
מגיעים לרחוב הסדנה 1, כפר סבא, עם הרכב המתאים ומקבלים הדרכה להפעלה.
- 3
מקימים ונהנים!
מקימים לפי ההוראות ונותנים לחגיגה להתחיל.
- 4
מחזירים את הציוד
נקי ומגולגל, במועד שנקבע בהזמנה.
משלימים את האירוע
המחיר ליום השכרה. חומרי גלם (שמן, סוכר, כוסות) נמכרים בנפרד.
מה אומרים עלינו
ב־Google
״תענוג של חוויה! זול ופשוט. הילדים עפו על זה. האיסוף וההורדה היו מאוד פשוטים וזריזים והתפעול עצמו מאוד נוח.״
״השירות מדהים גם הטלפוני נתנאל זמין ועוזר באהבה וגם הבחור במחסן מקסים ממש עזר לנו מאוד וממש תקתק את ההעמסה.״
״אנשים מקסימים. שירות נהדר. מחירים שווים ביותר. בהחלט נחזור להשתמש בשירותכם... תודה רבה רבה!!״
שאלות נפוצות
לא מצאתם תשובה? כתבו לנו.
יש משלוחים או הובלה?
המתקנים שלנו מיועדים להפעלה עצמית פשוטה ונוחה, כך שאין צורך להזמין מפעיל 😊 פורשים את המתנפח, מחברים למפוח ומדליקים— ותוך כמה דקות הוא מוכן לשימוש. צריך רק שטח מתאים ושקע חשמל רגיל. למתנפחי מים צריך גם צינור גינה 💦
המתנפח נכנס ברכב פרטי?
יש דגמים שמתאימים לרכב פרטי, ויש מתקנים גדולים שמצריכים רכב 7 מקומות, טנדר או נגרר. בכרטיס של כל דגם מופיע סוג הרכב. למתקנים גדולים מגיעים עם שני אנשים להעמסה, ובלי ציוד מיותר ברכב.
איך יודעים אם יש מספיק מקום?
בכל דגם מופיעים אורך, רוחב וגובה המתקן. מודדים את המקום ומשווים. לא בטוחים? שלחו לנו מידות או תמונה ונעזור.
מה מקבלים עם המתנפח?
את המתנפח ומפוח חשמלי. צריך רק שקע חשמל רגיל ליד המקום. אפשר להוסיף כבל מאריך, מחצלת, מזרן ג׳ימבורי או גנרטור.
מה צריך בשביל מתנפח מים?
צריך מקור מים קבוע עם צינור גינה ונקודת חשמל מתאימה. לפני ההזמנה בודקים את תנאי המקום וההפעלה. מתקנים יבשים אינם מיועדים להרטבה.
אפשר לשכור לסוף שבוע?
כן. איסוף ביום שישי והחזרה ביום ראשון עד 10:00 מחושבים כיום השכרה אחד.
כמה עולה יום נוסף?
כל יום השכרה נוסף עולה 50% מהמחיר היומי. למשל, מתנפח ב־380 ₪ ליומיים: 570 ₪.
אפשר לאסוף או להחזיר בערב?
כן ואפילו בקלות, ניתן לראות בעמוד המוצר אם הדגם מתאים לאיסוף דרך הלוקר. במידה ואתם לא בטוחים שלחו לנו הודעה ונענה בהקדם.
אין חשמל במקום האירוע. מה עושים?
מוסיפים גנרטור. בסל שואלים אם יש חשמל, ומציעים את הגנרטור שמתאים לכל מה שהזמנתם. מתנפח קטן צריך לפחות 2500W, ומתנפח גדול צריך 4000W. הגנרטור נמסר עם מיכל ריק: ממלאים בנזין בעצמכם ומחזירים ריק.
מה מדיניות הביטול?
עד 72 שעות לפני האיסוף: דמי ביטול של 5% או 100 ₪, הנמוך מביניהם. בתוך 72 שעות לפני האיסוף אין החזר, בכפוף לדין.
איך מקימים?
1.בוחרים משטח ישר ונקי מאבנים וחפצים חדים. מוודאים שיש סביב המתקן ומעליו את המרווחים הנדרשים בהוראות הדגם.
2. פותחים ופורשים - פורשים את המתנפח וממקמים את הכניסה והמגלשה לכיוון הרצוי.
3. מחברים את המפוח- מחברים אליו היטב את שרוול הניפוח. מוודאים שהשרוול ישר, ללא קיפולים, ושפתחי שחרור האוויר שבדפנות המתקן סגורים היטב.
4. הפעילו את המפוח, ודאו שהמתנפח מתנפח כמו שצריך, שאין סיבובים או קיפולים בשרוול ;במידה ויש סדרו זאת - זה הכרחי לניפוח תקין של המתקן.
5. ועכשיו — קופצים - מורידים נעליים ומוציאים חפצים חדים. שומרים על מגבלות הגיל והקיבולת של המתקן ועל השגחת מבוגר רצופה.
שימו לב - המפוח נשאר פועל במשך כל השימוש.
איך מקפלים?
1. כולם בחוץ — מוודאים שכל הילדים יצאו והתרחקו מהמתנפח. אוספים כדורים ואביזרים נפרדים.
2. מנקים ומייבשים — מסירים לכלוך ומנגבים עם מטלית. במתקן מים סוגרים את המים ומרוקנים את הבריכה לפי הוראות הדגם.
לא מקפלים כשהמתקן לח — גם התחתית, התפרים והקפלים צריכים להיות יבשים לגמרי.
3. מכבים ומשחררים אוויר — כשהמתקן נקי ויבש, מכבים את המפוח ומנתקים מהחשמל. מנתקים את שרוול הניפוח ופותחים את פתחי שחרור האוויר שבדפנות.
4. נותנים לאוויר לצאת — ממתינים להתרוקנות המתקן.
5. מקפלים פנימה ומגלגלים הדוק — מקפלים את הצדדים פנימה לרצועה ברוחב שמתאים לתיק. מגלגלים מהקצה הנגדי לכיוון שרוול הניפוח או פתח יציאת האוויר, כדי לדחוף החוצה את האוויר שנשאר.
6. קושרים ואורזים — קושרים היטב ברצועה שסופקה, מכניסים לתיק (במידה ויש) ואוספים את המפוח וכל האביזרים. שומרים הכול יבש ומחזירים במועד שנקבע.
מתנפחים להשכרה
דגמים · נכנסים לרכב פרטי · ₪ ליום השכרה
איזה מתנפח מתאים לאירוע שלכם?
בואו נתאים את זה יחד
אין מתנפח יבש יחיד שמתאים לכל הבחירות. אפשר לבדוק שילוב מתקנים או דגם אחר עם הצוות.
מתייעצים בוואטסאפהמחיר ליום השכרה · סוף שבוע (שישי עד ראשון) במחיר של יום אחד
המחיר ליום השכרה · סוף שבוע (שישי עד ראשון) במחיר של יום אחד
חומרי גלם לרכישה
נמכרים, לא מושכרים. נאספים יחד עם המכונה, בתשלום אחד.
שוכרים מתנפח באיסוף עצמי: מה צריך לדעת
אנחנו עובדים באיסוף ובהחזרה עצמיים בלבד, מהסדנה 1 בכפר סבא. כאן כל מה שכדאי לבדוק לפני: מתי ואיפה אוספים, איזה רכב צריך, מה מקבלים ואיך מחזירים.
איפה ומתי
הסדנה 1, כפר סבא, ליד קניון G. יש חניה ואין מדרגות.
שעות איסוף: א׳–ה׳ 08:00–15:00, ו׳ 08:00–12:00. שבת סגור. החזרה עד 10:00.
איסוף בערב מהלוקר
כן ואפילו בקלות, ניתן לראות בעמוד המוצר אם הדגם מתאים לאיסוף דרך הלוקר. במידה ואתם לא בטוחים שלחו לנו הודעה ונענה בהקדם.
- בכל ערב: טירת הקסמים, מגלשה כפולה, עף על הג'ירף, אתגר אקסטרים, הבית הגדול, כלבלב דלמטי, פארק המים, סליידר 6 מ׳, סופר סליידר 10 מ׳ ומגה סלייד דקלים.
- לאותו ערב בהזמנה עד 14:00 (שישי 12:00), ולימים הבאים בלי הגבלה: מלך האריות, יחידת החילוץ, המיניונים, אנה ואלזה 4×3.55, טירת הכיף, מכונת פופקורן, מכונת שערות סבתא, מכונת נקניקיות ומכונת ברד / אייס קפה.
- רק בשעות האיסוף: איירון מן, ממלכת הפוני, ספיידרמן, כוח פי ג'יי, דינוזאורים בפרא ואנה ואלזה 5×5.
איזה רכב צריך
יש דגמים שמתאימים לרכב פרטי, ויש מתקנים גדולים שמצריכים רכב 7 מקומות, טנדר או נגרר. בכרטיס של כל דגם מופיע סוג הרכב. למתקנים גדולים מגיעים עם שני אנשים להעמסה, ובלי ציוד מיותר ברכב.
- רכב פרטי: טירת הקסמים, מגלשה כפולה, עף על הג'ירף, אתגר אקסטרים, הבית הגדול, כלבלב דלמטי, פארק המים, מלך האריות, יחידת החילוץ, המיניונים, אנה ואלזה 4×3.55, טירת הכיף וסליידר 6 מ׳
- ג׳יפ / SUV גדול: איירון מן, ממלכת הפוני, כוח פי ג'יי, דינוזאורים בפרא וסופר סליידר 10 מ׳
- ג׳יפ 7 מקומות: ספיידרמן, אנה ואלזה 5×5 ומגה סלייד דקלים
אם מזמינים כמה מתקנים, האתר מחשב בסל איזה רכב צריך לכל ההזמנה.
מה מקבלים
את המתנפח ומפוח חשמלי. צריך רק שקע חשמל רגיל ליד המקום. אפשר להוסיף כבל מאריך, מחצלת, מזרן ג׳ימבורי או גנרטור.
כבל מאריך: 25 ₪. לכל הציוד הנלווה
אין חשמל במקום?
מוסיפים גנרטור. בסל שואלים אם יש חשמל, ומציעים את הגנרטור שמתאים לכל מה שהזמנתם. מתנפח קטן צריך לפחות 2500W, ומתנפח גדול צריך 4000W. הגנרטור נמסר עם מיכל ריק: ממלאים בנזין בעצמכם ומחזירים ריק.
מקימים ומחזירים
1.בוחרים משטח ישר ונקי מאבנים וחפצים חדים. מוודאים שיש סביב המתקן ומעליו את המרווחים הנדרשים בהוראות הדגם. 2. פותחים ופורשים - פורשים את המתנפח וממקמים את הכניסה והמגלשה לכיוון הרצוי. 3. מחברים את המפוח- מחברים אליו היטב את שרוול הניפוח. מוודאים שהשרוול ישר, ללא קיפולים, ושפתחי שחרור האוויר שבדפנות המתקן סגורים היטב. 4. הפעילו את המפוח, ודאו שהמתנפח מתנפח כמו שצריך, שאין סיבובים או קיפולים בשרוול ;במידה ויש סדרו זאת - זה הכרחי לניפוח תקין של המתקן. 5. ועכשיו — קופצים - מורידים נעליים ומוציאים חפצים חדים. שומרים על מגבלות הגיל והקיבולת של המתקן ועל השגחת מבוגר רצופה. שימו לב - המפוח נשאר פועל במשך כל השימוש.
- החזרה עד 10:00 ביום ההחזרה, או ללוקר לפי המועד שנבחר בהזמנה.
- מחזירים נקי, יבש, מגולגל וקשור היטב.
- מתנפחים יבשים לא מרטיבים.
ימים, מחיר וביטול
- איסוף ביום שישי והחזרה ביום ראשון עד 10:00 מחושבים כיום השכרה אחד.
- כל יום השכרה נוסף עולה 50% מהמחיר היומי. למשל, מתנפח ב־380 ₪ ליומיים: 570 ₪.
- עד 72 שעות לפני האיסוף: דמי ביטול של 5% או 100 ₪, הנמוך מביניהם. בתוך 72 שעות לפני האיסוף אין החזר, בכפוף לדין.
עוד מידע
מדריכים: איך בוחרים מתנפח ליום הולדת · מתנפח מים או יבש? · מכונות מזון לאירוע
השכרת מתנפחים ב: כפר סבא · רעננה · הוד השרון · רמת השרון והרצליה · פתח תקווה · כוכב יאיר־צור יגאל · ראש העין · תל מונד

